EASY SCHOOL OF LANGUAGES MALTA DİL OKULU

Easy School of Languages, Malta`nın tarihi başkenti olan Valletta`da bulunur.  1571 yılından beri Malta`ya başkentlik yapan Valletta 1980 yılında UNESCO dünya mirası listesine girmeye hak kazanmıştır.  Büyük surlarla ve hendekle çevrili olan Velletta, tarihin ve kültürel zenginliğin en fazla hissedilen şehirlerden biridir.  İçerisinde pek çok mağaza, restoran ve kafelerin bulunduğu şehir Malta`nın en hareketli bölgelerindendir.  Ana otobüs durağının bulunduğu şehir Malta`nın diğer turistik bölgelilerinden olan Sliema ve St. Julians`a otobüs ile 20 dakika mesafededir.

 

Şehir merkezinde bulunan Easy School of Languages, 9 kişilik sınıfları ve tecrübeli akademik kadrosu ile kaliteli bir dil eğitimi sunuyor. Okulumuz, dünyanın en büyük dil okulu akreditasyon kurumu olan IALC ve Malta`nın en önemli akreditasyon kurumu olan FELTOM üyesidir. Birçok uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapan okulumuz kültürel çeşitliliğe önem vermektedir.  Genel, yoğun İngilizce, IELTS hazırlık, iş İngilizcesi, gençlik kampları gibi farklı türde, uygun fiyatlı kurslar sunmaktadır.

 

Konaklama olarak, aile yanı ve paylaşımlı rezidanslar mevcuttur. Rezidanslarda tek ve paylaşımlı odaların yanı sıra ortak kullanım alanları olan mutfak ve oturma odası bulunmaktadır. Easy okulunda bulunan öğrencilerle yurtları kullanmakta ve İngilizce pratik ve kültürel değişim için oldukça iyi bir seçenek olacaktır.

 

Kurs, konaklama fiyatları ve vize gibi diğer detaylar için;

  0212 556 81 88 yada [email protected]